Gratis levering indenfor 1-3 hverdage

Vi har truffet flere vigtige beslutninger for at sikre, at oplevelsen med Sirène er god for alle. Vi mener, at Sirène-konceptet skal kunne tilpasses den enkelte bruger.

Sirène byder på en række innovative funktioner, der sikrer en unik og effektiv sikkerhedsoplevelse. Her er nogle af de vigtigste:

Tilkalder Frivillige Runners: Når en bruger i nærheden af en Frivillig Runner aktiverer deres Sirène, tilkaldes et fællesskab af frivillige løbere. Disse frivillige modtager en højlydt alarm via appen og har til opgave at være vidne til situationen og kontakte politiet. Denne funktion sikrer, at der er øjeblikkelig hjælp tilgængelig, når det virkelig gælder.

Personlige Runners: Udover Frivillige Runners kan brugere også invitere Personlige Runners fra deres eget netværk. Når en person aktiverer deres Sirène, får de udvalgte Personlige Runners en højlydt alarm gennem appen og besked om, at deres hjælp er påkrævet. Dette skaber en ekstra sikkerhedsforanstaltning ved at inddrage personer, som brugeren har tillid til.

Fleksibel valgmulighed: Sirène-appen giver brugerne fuld fleksibilitet til at tilkalde både Frivillige og Personlige Runners eller vælge den ene frem for den anden alt efter situationen og behovet. Dette giver en skræddersyet tilgang til sikkerhed, der kan tilpasses individuelle præferencer og omstændigheder.

Sirène-appen har etableret sig som en unik og pålidelig løsning inden for personlig sikkerhed. Ved at kombinere samarbejdet mellem Frivillige og Personlige Runners tilbyder den en bred vifte af hjælpemuligheder og skaber et stærkt netværk af sikkerhed for brugerne.

Med disse funktioner adskiller Sirène-appen sig fra andre lignende løsninger og sætter en ny standard for personlig sikkerhedsteknologi. Brugerne kan føle sig trygge i visheden om, at de har adgang til øjeblikkelig hjælp og støtte, når de har mest brug for det