Gratis levering indenfor 1-3 hverdage

Hej venner

At starte en virksomhed er en lang og udfordrende rejse, der kræver hårdt arbejde, vedholdenhed og nogle gange også en smule held. Så lad os fortælle jer, hvordan vi slog os sammen med tech-virksomheden OOONO og deres CEO, Christian Walther Øyrabø, som nu er vores femte partner.

Det hele startede en kold novemberdag, hvor vi havde brug for et sceneskift og rykkede fra vores daværende kontor på vores studie hjem til Camillas lejlighed. På vejen stoppede vi i Netto for at købe noget kaffe til vores trætte hjerner. Vi vidste ikke, at denne tur ville ændre alt!
Mens vi gik og sludrede om vores community-baserede overfaldsalarm, SIRÈNE (tidligere CEDI), overhørte en journalist fra P4 tilfældigvis vores samtale…

Et par dage senere var vi live i national radio og talte om vores projekt, som skabte en vigtig debat i hele landet omkring utryghed i det offentlige rum. 
Indslaget florerede hele dagen på P3 og P4 og strømmede ud gennem Christians højtaler i bilen, der den pågældende morgen var på vej på arbejde.

Han var imponeret, og det var vi mildest talt også, da han kontaktede os om et potentielt samarbejde. Vi kunne ikke holde vores begejstring tilbage, og som vi altid gør, når fede situationer opstår, begyndte vi at hoppe op og ned, skreg af glæde og glemte – som vi har tendens til at gøre – at der var andre mennesker omkring os – men hallo, man skal vel huske at fejre sine sejre?

Fast forward til i dag hvor vi har et stærkt partnerskab med OOONO, som er det helt perfekte match, hvis I spørger os. Sammen har vi udviklet vores produkt og app helt fra bunden, og vi kan slet ikke vente med, at I skal med på rejsen!

Denne historie viser blot, at muligheder kan opstå, når man mindst muligt venter dem. Så hvis vi skal give jer et gyldent råd med på vejen, så vær altid åben og grib chancerne, når de byder sig!

 

Indtil næste gang,

Stifterne af Sirène