Gratis levering indenfor 1-3 hverdage

CAROLINE LOUISE LILLEØR, 29 ÅR
MARKETING, BRANDING & PARTNERSHIPS

Hvilket råd ville du give dig selv, da du var 15 år?
Tag ikke ting for givet eller som en selvfølge – bliv ved med at være god til at søge eventyret og udfordringerne. Jeg vil faktisk mene, at jeg var vanvittig god til at leve mit liv, og søge muligheder, som 15-årig, og det betyder meget for mig, at mit fremtidige jeg holder på dén egenskab. Hvis mine forældre læser det her, vil de så meget klappe sig selv på skuldrene – men de fortjener nok også den ros, haha.

Troede du, du havde det i dig?
Puha, den er svær og lidt hård at svare på. Jeg har nok altid været min egen lille chef – folk skulle og skal helst ikke bestemme over mig eller sætte begrænsninger, for jeg kommer hurtigt til at føle mig som en løve spærret inde i et bur. Samtidig er jeg meget resultatorienteret, hvilket nok gør, at jeg inderst inde altid har troet på, at jeg kunne starte en virksomhed – men samtidig er jeg også den største bangebuks i verden, der slet ikke kan magte tanken om at tabe kampen. Men skal jeg svare ærligt på spørgsmålet, så var der nok en del af mig, der frygtede, at jeg ikke havde det i mig – men hallo, det havde jeg jo! Haha.

Hvilken iværksætter ser du op til?
Den behøver jeg slet ikke tænke længe over – Negin Mirsalehi, without a single doubt! Hun er et geni, når det kommer til at skabe et brand – det er min store drøm at sparre med hende en dag. Hvis ikke man kender hendes virksomhed Gisou, så bør man tjekke dem ud på Instagram. Og hey, så kom hun også i Forbes 30 under 30 – kæmpe respekt for det! Det vil jeg også gerne opnå, men så har jeg dælme travlt.

Hvad ville dit hiphop navn være?
Little Ear – den ligger lige til højrebenet.

 

CAMILLA HØJBERG PEDERSEN, 27 ÅR
SOFTWARE & UI-TESTER

Hvad er det fedeste ved at være iværksætter?
Friheden. Jeg vil ikke lyde for corny, men det er friheden til at bestemme selv og det faktum, at der ikke er nogen, der siger, hvad jeg skal gøre, eller hvordan jeg skal gøre ting – for vores virkelighed lige nu er, at vi selv tager beslutningerne og bestemmer os for at gøre ting på en bestemt måde. Og så kan det godt være, at nogle af de valg vi tager – og løbende kommer til at tage – resulterer i, at vi fejler, men så lærer vi af det.


Hvis du skulle have valgt en anden uddannelse, hvad skulle det så være?
Skuespiller, haha. Men der vil jeg mene, at jeg udlever min skuespillerdrøm, når jeg står på en scene og pitcher. Det skal så også lige siges, at jeg nok ikke egner mig til at være skuespiller – selvfølgelig sagt med et glimt i øjet. 


Hvornår er du stolt af dit arbejde?
Det er faktisk sjovt, for det er sjældent, at jeg stopper op og tænker, at jeg er stolt – men vi har jo faktisk siddet her til morgen og sagt til os selv, at det vi gør, fandme er sejt og godt gået! Så jeg kan mærke, at når jeg endelig stopper op, kommer følelsen af stolthed stille og roligt krybende – men faktum er, at vi gør det for sjældent.

Mange gange er det også folk, der minder os om, at vi skal være stolte af os selv – f.eks. når vi står i Bruxelles og præsenterer Sirène i EU Parlamentet. Så det er faktisk også, når omverdenen roser os, at vi føler det og tager os tid til at tænke over, hvad det er vi egentlig har opnået indtil videre.


Hvad ville dit hiphop navn være?
HipHop C. C. If you know you know – det lyder meget sejt, gør det ikke?

 

CAMILLA DALSGAARD SONNE, 26 ÅR
CUSTOMER SUCCESS & FINANCE

Hvornår ringer dit vækkeur om morgenen, og har du en morgenrutine?
Det kommer an på, om det er, når jeg er i Aarhus eller i København – når jeg er i Aarhus, ringer det kl. 5.00, for der skal jeg med toget til København, men når jeg er i København, ringer det kl. 6.15.
Hvad angår min morgenrutine – hmm, jeg hører altid Go’ Morgen P3 og drikker kaffe, alt imens jeg gør mig klar.
Min morgen er egentlig alt for normal – jeg snoozer altid mindst én gang, men gerne tre gange, haha.

Hvem inspirerer dig?
Taylor Swift – she’s a business woman and a marketing genius. Hun er virkelig sej, og hun formår at forny sig selv og holde sig relevant. Da hun var hadet i 2016, pga. Kanye West, brugte hun det til sin fordel og lavede hendes Reputation-album, og det blev den mest succesfulde turné blandt kvindelige musikere, mener jeg.

Hvornår vil du mene, at Sirène, som produkt, er i mål?
Den er svær. Når Sirène kan virke præventivt – men i realiteten vil vi nok aldrig stå med følelsen af, at vi er i mål. Jeg forestiller mig, at vi vil videreudvikle på Sirène til evig tid.


Hvad ville dit hiphop navn være?
Kitty Cat Cam.KRISTINE SKOVGAARD, 28 ÅR
CEO, HARDWARE & LEGAL

Hvad er det værste ved at være iværksætter?
Det værste er, at tingene tager meget længere tid, end man tror. Det tager ufattelig lang tid at arbejde med både hard- og software, og der er så mange uforudsete ting, man skal have styr på. Havde vi vidst fra start, at alt tog så lang tid, havde jeg aldrig gjort det – men hey, så er det jo godt, vi ikke vidste det, haha.
Det koster også uhyggeligt mange penge at udvikle vores koncept, og det er virkelig også noget af det værste ved at være iværksætter, når man ikke har kapital nok. 


Hvad er dit iværksætter-alter ego?
Jeg vil betegne mig selv som at være Beyoncé – nej, det er en dårlig joke, og et dårligt eksempel. Jeg er ikke Beyoncé. 

Jeg er tough. Jeg er blevet langt hårdere, end jeg var før – jeg tænkte generelt meget på, hvordan mine handlinger påvirkede andre, men det gør jeg ikke på samme måde mere, og det er godt. Det hele er ment positivt, for det har medført, at jeg synes mere troværdig, og folk tager mig generelt mere seriøst i et forretnings aspekt, fordi jeg tør sige min mening.
Jeg er enormt grundig, fordi Sirène er vores, og fordi vi er ved at lave et produkt, der skal forebygge overfald. Det skal virke ordentligt!


Hvad motiverer dig? 
Åh ja, hvad motiverer mig? Struktur og orden, haha. Når vi er godt med arbejdsmæssigt, og man virkelig kan se, det rykker, det motiverer mig ekstremt meget. Og det motiverer mig, når der kommer lidt offentlige anerkendelser, nu når vi bruger så meget tid og ressourcer på at lave det, vi gør. Det motiverer mig at være en del af et team, hvor jeg kan mærke, at vi kan mange forskellige ting, og at vi løfter hinanden. Jeg havde aldrig begivet mig ud på denne rejse alene. 

Vi kommer til at gøre en kæmpe forskel – jeg ved, det lyder som en kliché, men det er så rigtigt.


Hvad ville dit hiphop navn være?
Krisp the Rapper – med K for der er lidt kant.