Gratis levering indenfor 1-3 hverdage

“Det skal ikke være nemt at gøre en reel forskel i denne verden”, sagde vi til hinanden, da endnu et bump på vejen udsatte vores markedslancering. 
Som iværksætter starter det hele med en idé, en vision eller en passion. Det er ofte denne brændende passion, der driver en til at tage springet ind i den ukendte verden af forretningsopstart – vores passion er at gøre en reel forskel. Også selvom det kan synes som en, til tider, umulig opgave. 

Men der skal ikke herskes nogen tvivl om, at vi alle var klar over, at dette spring, vi valgte at tage i 2020, også ville medføre en vis risiko og usikkerhed – for det at være iværksætter er både en spændende, men så sandelig også en udfordrende rejse.
Nogle gange så udfordrende at vi har stået og krammet hinanden med tårerne trillende ned af kinderne og sagt, at det hele nok skal løse sig, for derefter at gå ud og genvinde den gode og nødvendige energi til at fortsætte arbejdet.
Der er ingen tvivl om, at vores største fordel er, at vi har haft og fortsat har hinanden at læne os op ad – hele vejen igennem! 

Men hårdt arbejde betaler sig – og til tider betaler det sig så godt, at det opvejer alle de mindre gode oplevelser. F.eks. når endnu en invitation til EU Parlamentet i Bruxelles banker på døren.
Det er vigtigt for os at opretholde motivationen, for uden os er der ikke noget, der hedder Sirène, og uden Sirène er der længere vej til dén forskel, vi så brændende ønsker at bidrage med – at gøre det trygt for alle at færdes overalt.
At se Sirène blive til noget, opnå succes og vokse, skaber en følelse af stolthed og selvstændighed, for det er os selv, der er herre over Sirènes skæbne – og en smule held og rette tid osv.

Måske du tænker – efter at have læst vores roman om, hvordan vi mener, det er at være iværksætter – at vi har styr på det hele. Eller også tænker du det modsatte. Ingen af tankerne er forkerte, for sandheden er, at vi er i en sjov kombination af at vide det hele og ingenting. Og det gør os nok i virkeligheden til sande iværksættere.