Gratis levering indenfor 1-3 hverdage

+3.300 HAR ALLEREDE TILMELDT SIG SOM RUNNER

Bliv Frivillig Runner

Download appen gratis

VIL DU VÆRE MED TIL AT GØRE EN FORSKEL?

Hver femte person i Danmark føler sig utryg efter mørkets frembrud.
Vi tror på et koncept, hvor vi alle hjælper hinanden for at skabe mere tryghed i samfundet.

Multi-column

01. Få en alarm om brug for hjælp

Når en person har brug for din hjælp, modtager du en højlydt alarm på din telefon.

02. Søg mod lokationen

Når du har trykket ‘ja’ til at hjælpe, kan du se den præcise lokation på personen, der har brug for hjælp samt de andre Runners.

03. Deeskaler situationen

Din vigtigste opgave som Runner er at skabe en følelse af tryghed, hvorefter du kan afbryde din Runner mission.

SPØRGSMÅL?

En Runners opgave

Som Runner er din opgave at skabe mere tryghed ved at være klar til at hjælpe andre, hvis de aktiverer deres Sirène.Når en person aktiverer sin Sirène, vil du som Frivillig Runner modtage en notifikation med en høj lyd fra Sirène appen, hvis du er i nærheden. Hvis du hjælper en fra dit eget netværk, vil du modtage en notifikation uanset afstand. Trykker du ja til at hjælpe, vil du modtage en rutevejledning hen personen, som har brug for hjælp og se hvor mange andre Runner, der hjælper samt deres lokationer.Din vigtigste opgave er at skabe tryghed.Har personen ikke længere brug for hjælp, eller har du ikke mulighed for at hjælpe, kan du altid afbryde missionen inde i appen.

'Frivillig Runner' og 'Runner Connection'

Du kan være med til at opbygge fællesskabet allerede i dag ved at tilmelde dig som Runner og opfordre andre til at gøre det samme. Det er faktisk vores community af Runners, som gør hele forskellen. Det er nemlig Runners, som modtager den præcise lokation på den person i nærheden, som har brug for hjælp. Som Runner kan du være med til at skabe tryghed, da du vil være alles øjne og øre ude i gadebilledet.

Sådan bliver du Frivillig Runner

Du bliver frivillig Runner ved at downloade appen 'Sirene tryghedsalarm' i App Store eller Google Play, hvor du opretter en profil som Runner.

Sådan bliver du Runner for eget netværk

For at blive Runner for en i dit eget netværk, skal I skabe en Runner Connection, som gøres ved, at én af jer sender en invitation til den anden. For at I kan sende og modtage invitationer, skal I begge have downloadet appen og oprettet en profil.

Runners bliver verificeret

Når du downloader appen og opretter en profil, bliver du verificeret og gemt i vores system.

Du behøver ikke eje en Sirène

Du behøver ikke at eje en Sirène for at være Runner. For at kunne gøre en forskel som Runner skal du downloade vores gratis app. Til gengæld kan du både eje en Sirène og være Runner, da vi opfordrer til, at vi alle hjælper hinanden. Jo større community, jo større sandsynlighed er der for, at hjælpen kan være lige om hjørnet.

Hvis ikke du kan hjælpe som Runner

Modtager du en alarm, mens du ikke har mulighed for at hjælpe, kan du trykke nej. Ved du på forhånd, du i en given periode ikke har mulighed for at hjælpe, kan du i dine indstillinger inde i appen ændre din Runner-status.