Gratis levering indenfor 1-3 hverdage

Da vi startede Sirène tilbage i 2020, havde vi ingen anelse om hverken software eller hardware. Men i dag kan vi med stolthed sige, at vi har tilegnet os viden om begge dele. Vi ved, hvad der kræves for at udvikle en app, og vi ved, hvad der kræves for at udvikle selve alarmen, som er hjertet i vores produkt. Og ikke mindst ved vi, hvordan vi får det hele til at spille sammen i perfekt harmoni.

Vi er tæt på. Så tæt på, at presset virkelig melder sin ankomst hos alle fire stiftere - selvom vi troede, at vi allerede havde trænet os op til vores livs vigtigste maraton og intet kunne overraske os. Sandheden er dog en anden. Vi er nået til 36. kilometer på vores første maraton, og det har allerede været en intens rejse. Men de sidste seks kilometer vil vise sig at være de mest udfordrende af dem alle. Alligevel er det hele det værd!

I august vil vi afsløre den første version af Sirène-appen og åbne for forudbestilling af selve alarmen, Sirène. Det er kulminationen af tre års hårdt arbejde og test, der nu for første gang nogensinde bliver levende og tilgængelig.

Så på trods af den verdensomspændende komponentkrise, der i den grad har påvirket os, fortsætter vi med at rykke os og arbejde hårdt for at komme endnu tættere på lanceringen.

Vi vil ikke snyde jer for det første bevis på, at alarmen eksisterer og er i bedste velgående:


Photoshoot af Sirène